Zooitje Ongeregeld Op Zaterdag

Bella.

Bellaaaaa, neeee, Boris stop ,dit gaat niet goed. Oh God neeeeeeeeeeeeeeeeeee.laat los.

Wakker geworden van vechtende honden en gillende buurvrouw, met hoge uithalen , zoals sommige vrouwen met héél hoge piepstem hun genegenheid uiten bij het zien van baby’s en/of puppie’s. Oh…………….wat liefffffffffffffffff……..De jonge buurvrouw heeft zichzelf getrakteerd op een hond,  in de hoop er haar twee kinderen, die op vakantie zijn met hun pa , ook dolgelukkig te maken.Ze verwacht het wel omdat ze , in de 2 jaren dat ze hier wonen ,al vaak gewandeld en gespeeld hebben met de hond van de buren aan de andere kant naast me. De hond is gisteren gehaald in het asiel is lief ,goed opgevoed en gehoorzaam, het is ook een mooie hond  maar haar ogen staan zo droevig.Vanmorgen vroeg is die buurvrouw opgehaald en een dagje naar zee gegaan. De hond , Boris ,werd netjes afgeleverd bij de jonge buurvrouw zodat die tevens kennis kon maken met een nieuw vriendinnetje en dagje oppas nodig had.

In de pyama ,op slippers ,de bril ligt nog op tafel, naar de volkomen in paniek geslagen buurvrouw. (het is al zo’n stresskip ). Bella de nieuwe hond is ook in paniek en Boris accepteert haar niet in het huis van buren waar hij zelf al zolang thuis is. Woedend staat hij te grommen maar komt wel naar me toe,  vlug de halsband vast en d eriem om en ik neem hem mee buiten de deur.
Vervelend genoeg  vertrouwt het vrouwtje van Boris niemand dus de andere buur kan hem niet naar zijn huis brengen, maar blijjven kan hij ook niet.
Mijn honden dulden ook geen andere honden in huis of tuin, alleen muffin  de vakantiehond ,die kennen ze vanaf dat ze puppie zijn.Nu moest Boris door een paar planken door te zagen onder in de schutting zijn eigen tuin in . Door hetzelfde gat gingen ook het water en voer en nu maar wachten tot het avond is . Gelukkig zit hij onder de overkapping , ligt hij niet vast en gebruikt de tuin nu maar als hondenveldje.
Dat was het begin van de morgen.

Volgende;

Wat is er met janse aan de hand? Hij heeft  gespuugt en heeft op zijn achterlijf een flinke bult . Gisteren nog naar de kapster geweest en toen was er nog niets te zien . Hij heeft duidelijk pijn ,eet niet en drinkt niet. Toch maar even gebeld naar de dierenarts die het nodig vindt even te komen. Oké.  Na een sneetje , 2 spuitjes en voor 5 dagen pillen kan ze weer naar huis. Maar ze gilde flink toen ze werd behandeld. Inmiddels is het 2 uur .

Het houdt niet op.

Ring Ring , telefoon neem even op wil je.
Het is Ryan , hij vraagt of hij mag komen logeren. Mamma heeft avonddienst  en hij  wil bij oma zijn. Als het goed is komt mamma hem zo brengen. Oke dan zie ik je zo . Meteen bij binnenkomst zie ik aan hem dat het niet goed zit. Hij doet zich vrolijk voor en gaat meteen de twee hondjes uitlaten. Zijn mamma licht me in wat er aan de hand is,  middenoorontsteking. Medicijnen hebben ze meegebracht om de zoveel tijd. Hij heeft geen honger ,wel dorst , gelukkig en na een poosje op de bank te hebben gelegen toch maar liever naar bed . Dan weer koud , dan weer warm, heel veel pijn, maar nu slaapt hij eindelijk met het zieke hondje naast zich.

Na een prachtige zonnige, niet te warme  dag , eindigt deze  met  tropische  buien . Na een onrustige dag hoop ik een rustige nacht te hebben.

Welterusten.

 

 

 


Posted in ZOOZ by with 3 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *