W O W — Aandacht

Lijnen

Nadat ik  zoëven nog een stuk heb gelopen, stevig in de pas en nu de krant zit te lezen, valt mijn oog op een artikel wat meteen mijn volle aandacht heeft.
Voor veel mensen is lijnen en bewegen, om af te slanken, volslagen nonsens.
Wanneer je overgewicht hebt ben je , volgens T.van S  van de universiteit St.Radboud in Nijmegen een emo, oftewel een emotioneel-overeter, die teveel eet omdat ie zich slecht voelt.

Afvallen doe je dus tussen je oren.
Door naar sessies te gaan bij een psychotherapeut ga je dan afvallen.
( ook tussen de oren???)

Daar sta je dan.
Nordick-sticks staan te wachten op , het dagelijks extra stuk lopen ,buiten de 4 keer ,n kwartier wandelen met de honden, om de extra calorietjes ,die je binnen krijgt door het niet te weerstane lekkere toetje en vóór het slapen gaan ,het glaasje port, teniet te doen.

Dus eh…….kan ik misschien maar beter languit op de bank gaan liggen, ontspannen de ogen sluiten en me dan lekker slanker gaan denken.
Wie weet, misschien als ik dan aan niets anders meer denk  mijn lust tot eten wel vergaat en het glaasje port inruil voor , oh nee geen sapje, denk aan de calorietjes, glaasje water.

Misschien zit ik verkeerd, maar wanneer men eens ophoudt met al die reclames van lekker eten en dieëtjes van dokterje die en die , pilletje en drankje zus en zo , zou dat wellicht ook de aandacht van eten en snoepen verleggen naar andere dingen die belangrijker zijn dan lijnen.

Mag het een kilootje meer zijn ?


Posted in WOW by with no comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *