Zwijmelen bij Marja

Een kopje koffie, een broodje warme beenham met mosterd-honingsaus. Wie vaak in ziekenhuizen was herinnert zich vast wel de standaard draaiende muziek van The Carpenters.
Gisteren was het weer zover. Na de routinecontrole doken mijn schoondochter en ik de kantine in en zie ik het broodje in de vitrine liggen en vertel ik haar over de muziek die standaard in de kantine werd gedraaid. We namen de broodjes mee naar huis, daar maakten wij er elk een warm, mmm….
NĂș onder het genot van de koffie en het 2e broodje luister ik naar The Carpenters om daarna heerlijk te gaan luisteren naar meer Zwijmels bij Marja

Fijne zwijmeldag luisteraars.


Posted in Weblog by with 24 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *