Zwijmelen 94

Albert en Mara – Zeezenders – En de boeien aan de ketting in de zee deinden zachtjes mee. Ze leefden mee met Dwarsbongel – Sonny’s Lettah – Verdrietige brief aan zijn lief – .Bibje -I can’t stand the rain – Ik ook niet ,daarom blijf ik vandaag maar thuis, die tranen uit de hemel hoef ik niet, al voel ik ze branden bij  – Laura – Sparrow – terwijl ik luister naar de verdrietige klanken. Natasja – Send in The Clowns – Laat ze maar komen dan kunnen ze zorgen  om bij Melody – Help me throughs The Night – de nacht door te komen met mooie dromen – . Elisabeth – Anything  Anytime Anywhere – Iets altijd overal. Waar rook is ,is ook vuur -.Vlasje – Song For Guy ,Life isn’t everything – Helemaal mee eens, van het leven moet je zelf iets maken – .Rianne – Tossing and Turning – Zwieren en zwaaien – Je helemaal uitleven en lekker oplaaien – . Marja – In Nije Dei – En ik ben ik en jij bent jij.De dag breekt aan, het licht gaan aan. –Trees -The Sound Of Music – Zo leuk ,zo vrolijk ,zo blij ,maar nog zo jong en niet meer vrij. – Frederique – Beautifull Night – Slapen als een roos,morgen fit weer wakker. Ik voel me geen stakker –Nietzomaarzoo – Rich Girls – in een ander opzicht rijker dan die rijke meisjes -.

 

Vanmiddag,

Twee gezellige volslanke dames
schaterlachend, zorgeloos
zittend op de bank
Nordic sticks in de ene hand
de andere in en uit het trommeltje
dat staat tussen hen in mmm….
ze hebben het helemaal naar hun zin
een lachende groet
ik wandel verder.

Bij het volgende bankje
twee superslanke dennen
zweetbandjes om de polsen
stopwatch om de arm
renschoenen aan
ze lachen noch praten
ik kan het niet laten
zeg vriendelijk gedag
geen groet terug
geen lach.

Lijnen doet shagrijnen
liever een pondje meer
Dag Zwijmelaars
tot de volgende keer.

Fijn weekend allemaal.


Posted in Weblog by with 18 comments.

Comments

 • Marja schreef:

  Dankjewel. Die volslanke dames zijn veel gelukkiger.

 • ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

  Gelukkig heb ik nooit last gehad van mijn (over)gewicht want ik geef je helemaal gelijk, ik ken ze ook…. zo zonde van de tijd die ermee verloren gaat en nog meer het verlies van het nog kunnen genieten van de mooie dingen in een leven.

 • Elisabeth schreef:

  En weer een mooie afsluiting van de Zwijmel Zaterdag .Tja het blijft een gewichtig probleem ,ik lach idd maar om de pondjes meer die ik bezit ,al die stress om gewicht word ik ook niet blij van .
  Fijne Zondag alvast ,Elisabeth

 • Ria schreef:

  Gelijk heb je, geniet maar en maak van gewicht geen probleem.

  Jij ook alvast een fijne zondag

  Groetjes, Ria

 • merel schreef:

  ach ja , op een kilotje meer of minder steekt het nu ook (wij hier in België gebruiken het woordje ‘pondje’ niet zoals bij jullie in Nederland

 • Trees schreef:

  Mooie weekafsluiter weer Ria! Leuke rijmen ook… wat een tegenstrijdigheid…
  Dat lijnen, ik raad het iedereen af eraan te beginnen. Bij mij is de jojo om de hoek komen kijken toen ik na mijn 30e het eerste dieet ben gaan volgen, voor maar een paar kilootjes… pfff.
  Maar ik heb mezelf jaren geleden beloofd sowieso nooit meer een dieet te gaan volgen. Beetje minder van alles kan ook werken als het de spuigaten uitloopt. Dan kan het dus het VADH dieet zijn, maar op dit moment is de motivatie er niet.
  Fijne zondag Ria!

  • Ria schreef:

   Ik val al af als ze straks binnenkomen en de een de ander bekijkt, zo van ennnnn….Het is gewoon een verslaving dat lijnen.Niet snoepen, geen frisdranken en elke dag een banaan kan ook.Kun je lekker blijven eten.
   Het rgent en zelfs onweer tussendoor.
   Jij ook fijne zondag Trees

   groetjes, Ria

 • rietepietz schreef:

  gelijnd heb ik nooit , vroeger was ik (meer dan) slank maar hoefde daar helemaal niéts voor te doen, geen reden voor chagrijn dus.
  Hoewel ik nu niet écht baggervet ben zou ik best wat kilo’s zou kunnen missen voel ik me tóch veel prettiger dan vroeger maar of dat nou iéts met m’n gewicht van doen heeft….?

 • gewoonanneke schreef:

  Haha ja dat heb je mooi opgemerkt. Zal niet altijd opgaan hoor maar toch er zit wel wat in…… Genieten van het leven

 • Het is natuurlijk onzin om te denken dat volslanke dames gelukkiger zijn in het leven. Toevallig ben jij ze zo tegen gekomen. Ik ken een slank meisje die al bijna 45 jaar naast me is en die is gelukkig ;-). Ze hoeft NOOIT te lijnen.
  Wat heb je de muzikale bijdrages weer mooi samengevat.
  Salu2 Albert

 • plato schreef:

  Gek eigenlijk dat magere dames niet groeten. Ze zijn zich zeker bewust van hun hogere marktwaarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *