Zwijmelen 87 – Marja

Marja  – Wind’rin Star – raar maar waar soms zie ik ook sterren voor mijn ogen. Melody – Vanaf Vandaag – Dat werd tijd, ik doe het al veel langer –  Altijdmooiweer – Ho Hey – Oh hoi wat leuk je weer te ontmoeten, doe jeweetwel de groeten – Hollyday –  voor Greet – Ik slaak een diepe zucht, vakantie voor mij no way – Elisabeth – He Still Had No Doubt – Fijn dat het hem is gelukt en kun je saam dansend door het leven gaan met – Let’s Put The Western In The Country – .Frederique – op het -Rhythem Of The Rain – zingt de merel zijn mooiste lied, vergeet het niet. – Albert y Mara – Vamos A La Playa – éénmaal voor de dames ,de laaste voor de heren ( om het af te leren :-)? Natasja – I Wan’t Back Down – Nee ik ook niet en ga door zo lang ik kan mijn leven lang. Bibje – No One – In je hart altijd samen, nooit alleen.- Dwarsbongel – A Hard Rains Gonna Falls – 1963 geboorte oudste zoon en maart roerde zijn staart -. Trees – Ain’t No Sunshine – Troost je, hier schijnt de zon ook niet, het regent dat het giet – Vlasje – Windy – Ook de wind doet weer zijn best te winnen van de regenpest .Smijling – Ga Niet Weg – Wees maar gerust ik heb nog niemand gedag gekust – Rianne – Our House – Laat je hart je huis zijn, zet de deuren open en laat echte vrienden binnen komen – Plato – Klote Hollanders – Brazillianen jullie zijn kampioena Nina la gitara – Reismeermin – Waka Waka –  Takka takka zumba zumba , wacht even ik krijg zo’n zin en dans naar  – Nietzomaarzoo –  Swinging On A Star  –  en spring er midden in en ga helemaal uit mijn oranjebol leve de lol.

 

De een noem ik Sophietje
de andere ster  Moniekje
dan hebben we nog Bas
met Pa en Ma liggend in het gras
het in maart gehuwde zwanenpaar
(Romeo en Juliët)
hadden het vliegensvlug voor elkaar
om een drieling te fabriceren
ze zitten al mooi in de veren
van mij mogen ze blijven
zie ik hoe ze vliegles krijgen
Ma zwaan weet zich getroost
Pa zorgt wel voor hun kroost
hij is waakzaam als een hond
blaast en spreidt zijn vleugels
als iemand hen té nader komt
zij kregen generaal pardon
voor dit plekje in de zon.

voetbalfanatica’s laat knallen die ballen

de andere zwijmelelaars een fijne zaterdagavond.
allemaal een gezellig weekend.

 


Posted in Weblog by with 18 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *