Zwijmelen 83 – Marja

Marja – No Ho L’eta  – In die jaren danste ik graag de vleta . Al kon ik op dit lied niet dansen ik zong het hele dagen.  – Bij Altijdmooiweer  –  Time in The Bottle – haal ik de geest uit de fles en blijf bij de les. – Melody – I wan’t Let Go – Komaan er is een tijd van komen en een tijd van gaan. – Dwarsbongel – The Battle of Evermore –  eeuwige strijd, zonde van de tijd. – Frederique – Alone – Kijk goed om je heen, je ziet je bent nooit alleen. – Greet – Appelknocker Flophouse – hotsie knotsie bom voel me een beetje dom. – Laura – Hollanders – Zeg nou eerlijk ,wie anders…..Elisabeth – I Don’t Want This Song To End – Ik zal dit lied ook niet missen, of ik moet me sterk vergissen. – Vlasje – Days – Alle dagen zoveel te vragen. – Reismeermin – Wie Are The Champions – Mooie visioenen voor de kampioenen. – Rianne – Caravan of Loves – Zoveel op een rij nee daar ben ik niet bij. – Trees – Hold On – Aanhouwen, doordouwen ,wie wil winnen houdt aan, ga er tegen aan. – Bibje – All of Me – De hele wereld in je hand, wuif de zorgen aan de kant. – Plato – Gentle Annie – Zit niet aan Annie gekluisterd, wel zwijmelend naar haar prachtstem geluisterd.- Albert y Mara – I Can’t Get No – Dat zal wel niet, zoals je ziet ik ook niet.

 

Vroeg opgestaan
na een plasje en kattewasje
aan de wandel gegaan
daar liep ook Liesje
wuivend en lachend
toen ze me zag
vrolijk zwaai ik gedag

Liesje is helemaal voor oranje
vandaar de franje
om haar hals
op haar hoofd een bandana
oranje-rood-wit-blauw
wat vind je vraagt ze
zeker lauw-lauw

Lig in een deuk
als ik kijk naar haar sokken
een rood-wit-blauwe sok
de andere oranje met zwarte
leeuwenkop
Liesje je bent  helemaal waaauw.

Gezellig weekend zwijmelaars
groetjes, Ria


Posted in Weblog by with 18 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *