Zwijmelen 82 – Marja

Iedereen Doet Het – Marja ik ben kruidje roer me niet en doe het lekker niet.Albert y Mara – Here Comes The Sun, haha hier ook enkele uren, nu zit ie tussen de regen door te gluren. Alijdmooiweer – Hey That’s No Way To Say Goodbye – Zeg even met een lieve lach gedag. Frederique  – Memories – de mooie om te zoenen, de anderen niet benoemen. Petra – Beautifull Peaples – Herinner mij maar zoals ik was, altijd voorwaarts mars. Melody – Life’s What You Make It.- Weet je ik kom terug over de regenboogbrug. Greet – Mona Lisa – Een binnenpretje om een naderend verzetje ? Elisabeth – You’re A Phone Call What I Need – Tingelingeling hou even stil dat ding. Vlasje – Lady Jane – of het Jane is of An, hij kan er wat van. Rianne – La Ballade Des Dangereux –  Het gevaar van de dans  is misschien een kans op nog een dans. Dwarsbongel – Switched On en Concert no 4 – Nu is het toch even stil hier. Trees – Ma Belle Amie – Mijn mooie vriendin heb je ook zo’n zin ( in een ijsje ?). Laura – Zelfs de geharnaste vogeltjes zwijmelen gedwee met ons mee. Reismeermin – Do Nothing Day – Een vrije dag waarin niets moet en alles mag  ( nou ja bijna alles ). Plato – Concert voor haan en kippen – Het zijn niet de hanen en kippen die hiervan gaan flippen . Ze lokken via de kippige dirigent het publiek prachtig uit de tent

 

Wil me ergens op bezinnen
niet op Pinksteren, dat niet
dus…bezin ik me maar niet
wil ook niet verder zoeken
naar hoe of het zit
met vader zoon en geest
ze vieren boven maar zelf hun eigen pinksterfeest
stil luister ik naar de melancholieke klanken
van verre gekomen muziek
dramatiek
lakoniek sluit ik nu mijn ogen
neurie voor me heen
het lied van Harry Bellefonte–Follow Me

Mijn wens voor alle zwijmelaars, stralende Pinksterdagen

Groetjes, Ria

 


Posted in Weblog by with 10 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *