Zing – Zo – anders

Een prachtige zomerse week voorbij
wat heb ik er van genoten
de warmte van de zon
waar je voordien alleen van dromen kon
de natuur voor je ogen tot leven zien komen
in enkele dagen volop bloesem en bladeren
aan struiken en bomen
de pas geboren gansjes aan de oever van het water
bewaakt door de gakkende moeder en vader
maar ook door de rover in de lucht
een duik en piep weer op de vlucht.

Toch was de week niet alleen rozengeur en zonneschijn
er was veel te verduren. De hulp moest afzeggen door hevige pijn in schouder en arm. Toen ik zelf aan de slag ging en eindelijk, met tussenpozen en nat van het zweet, de boel aan kant had komt zoonlief dagen te laat. het nog natte gras maaien en klost met het gras aan de schoenen door de kamer heen naar het toilet (tuindeur is tevens achterdeur) Wat er allemaal door me heen ging vertel ik maar niet, alleen dit; niks is erger dan afhankelijk worden.
De eerste twee mooie dagen heb ik de hele dag alleen grasmaaiers gehoord, zowel van de buurt als van de gemeente die het gras maaide in het aangrenzende park en machines de schelpenpaden gingen walsen.
Gisteren en vandaag visite gehad dus eerlijk gezegd hoop ik dat de komende week rustiger verloopt ,aan mij zal het niet liggen:-)

Nu zweef ik even weg naar de Zing – Zo bij MELODY en wens iedereen een fijne week.

 


Posted in Weblog by with 18 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *