Zing – Zo – anders

Joh ik was lekker thuis vandaag

zat een beetje met morgen in mijn maag

maar toch genoten van de zonnige dag

wat morgen dan ook brengen mag

vannacht zag ik de volle maan

vanavond de zon rood ondergaan

prachtige herfst in de gouden zon

ik wilde dat ik deze dag behouden kon

 

 


Posted in Weblog by with 7 comments.

Comments

 • Melody schreef:

  Lieve Ria, je hebt deze dag gekregen in al haar pracht, koester de herinneringen en laat hen je kracht geven voor dagen met iets minder pracht. Ik zal morgen aan je denken en hopen en bidden dat je goed nieuws krijgt.

  LIefs.

 • Plato schreef:

  Ik hoop dat deze dag voor je zal meevallen en dat er hoe dan ook enige reden voor opgewektheid zal zijn. En misschien zelfs een fikse straal zon.

 • Jordy via Plato schreef:

  Dag tante Ria,
  Ik lees dat u mij mist. Nau dat hoef niet hoor. Ik ben er gewoon. En ik denk best veel an u. Ik stuur u een sonnestraaltje, dat u niet so somber ben. Want as je somber ben, dan wort het niet beter. Ik sit hier bij Plato. Die is door se hoeffies gesakt. Hij ken niet eens lope maar soon beetje strompele. Echt klote voor hem want nou ken hij niet eens naar de super om watterijs voor ons te kope.

  Blijf u nau vooral frolijk want daar knap u van op. Ech hoor, ga maar es in de kamer staan laggen, so maar. Dan sal u sien dat u de trane in u ogen lagt. Ik lagte ook net wat Plato struikelde ofer se eige sloffe. Ik kwam niet meer bij, vooral toen Plato iets sei wat ik niet kan herhale. Het klonk as: &駔ç&)à!ç.

  Dag tante Ria… ik duim heel erreg voor uw.

  Groetjes van Jordy

  • Ria schreef:

   Hoi Jordy ,Dat zonnestraaltje van je komt juist op tijd. Gelukkig dat het zonnetje schijnt want ik word inderdaad chagrijnig en de tranen schieten in mijn ogen en echt niet van het lachen.Ik kan wel huilen Jordy,maar daar schiet ik ook niets mee op.Alhoewel het misschien wel zou opluchten.Toch erg voor Plato dat ie niet uit de voeten kan, zal best wel af en toe uit zijn slof schieten en als jij dan ook nog lacht ja dannnn eh.Maar ik moet ook altijd lachenen als iemand valt ,al vind ik het ook wel sneu,maar als ik zelf val nou ga dan maar uit de buurt want eh….wil je niet horen. Blijf nog maar even voor me duimen Jordy ,ben bang dat ik het hard nodig zal hebben.
   Fijn dat je even wat van je hebt laten horen. Nu kan ik er weer even tegen en ik zal mijn best doen te blijven lachen. Daag Jordy,
   Groetjes en een knuf,
   tante Ria

 • Hallo Ria,
  Heb je al wat gehoord? Ik hoop zo dat het positief is.

  • Ria schreef:

   Hallo Plato en Jordy.
   Vanmorgen om 9.00 uur heb ik de huisarts gebeld .Nadat ik de assistente de zaak had uitgelegd kreeg ik volledige medewerking .Binnen één kwartier was alles geregeld en weet je waarom? Ik zei dat ik een klacht ging indienen.Morgenmiddag om 15.00 uur de scan en om 16.00 de uitslag en wat ze verder gaan doen. Morgenavond hoor je de uitslag.
   Fijne avond allebei
   groetjes Ria, Nog even duimen graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *