WE 300 – Nadenken II

Hallo Allemaal.

Er is wat  misgegaan met nieuwe WE 300 – Nadenken II.
Het staat niet meer op mijn site onder recente berichten.

Het hele verhaal en reacties van  Jordy op WE I en WE II  staat in reactieveld  WE 300 -Nadenken I.
De reactie is bedoeld voor alle fictieve tantes van Jordy.

 


Posted in Weblog by with 6 comments.

Comments

 • ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

  Ik heb ze beiden gelezen hoor….
  Als je wilt dat ik ff kijk voor je of ik het kan herstellen mail je maar.

  Liefs.

 • Marja schreef:

  Ik zie alles nog wel staan.

 • Ria schreef:

  Ik heb het later pas weer zien staan.

  groetjes, Ria

 • Welnu zeg, ik zie het stuk toch echt staan hoor. Niet dat het erg belangwekkend is, maar goed, het staat er.
  Ik begrijp alleen niet dat jullie zo’n opgeschoten lummel met nog natte veertjes achter de oren, zo omhoog praten. Wat kan hij nu in feite? Hij is brutaal, hij is slecht op school, hij spelt als een zatte matroos op volle zee, maar ja, hij noemt iedereen lieve tante en hup… iedereen ligt op zijn knieën voor hem. Be-la-che-lijk.
  Maar goed, van die suffe Plato mag alles en jullie niveau rijkt ook niet veel verder dus ik zal maar zwijgen. Ik trek mij wel terug in mijn literaire arbeid waar jullie toch niets van weten maar pas op… ooit zal de wereld beven van mijn geschriften en openbaringen. Ooit…. ooit….
  Welnu …. gegroet.

  C.C.

  • Ria schreef:

   Och jee onze C.C. heeft weer wat hoor.Tjonge jonge…Ben je soms stiekem jaloers op dat leuke jochie wat zo liefdeloos opgroeit bij een Ma die zelfs van vlooien geen ballen verstand heeft.C.C. jou literaire geschriften en openbaringen zullen de wereld doen schaterlachen, ooit….chagrijn.

   De oppertante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *