Wat een toestand

Wat een week ik ben nog een beetje van streek. Vorige week woensdagmiddag werd hondje speedy niet goed , ze plaste bloed door het hele huis . Gelukkig had buurvrouw nog vakantie en gingen we samen naar dierenarts. Na een gesprek, pijnstiller en antibiotica naar huis.
Medicijnen toedienen bij haar is niet te doen , daar heb je hulp bij nodig en de eerste keer ging buurvrouw naar huis met een pleister om haar vinger en ik op de bank met een pleister om de vinger en een flinke kras op de arm.
De afspraak met de dierenarts was dat wanneer het na een week, vandaag dus, niet over was de dierenarts naar hier zou komen om speedy te laten inslapen.

Speedy wordt 14 jaar, krijgt regelmatig een epileptische aanval, spuugt vaak gal is erg verward sinds huisgenootje er niet meer is en langzaam dringt het tot me door dat ook het afscheid van speedy niet ver weg meer is. Gelukkig is ze er nog.

Door alle spanningen, veel te weinig slaap, ook door grieperig gevoel knapte ik af en lag veel op de bank. Gelukkig gaat het nu beter al ben ik nog wel gauw moe.

S


Posted in Weblog by with 27 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *