Voor Jordy

Hoi  Jordy,

Niks hoor ik, helemaal niks, niet van Plato, niet van Cornelis en van jou ook helemaal niks. Mag je niet achter de PC van Plato, heeft hij de zomerzotheid in de kop? Met zijn – Gedenken – bracht hij me helemaal van mijn apropos. Vind jij het woord a-pro-pos ook een snertwoord Jordy. Volgens mij komt dat woord uit de ouwe doos ( niet de mijne hoor ) ik voel me toch al een beetje in de vergeetdoos gelegd.

Is de heg er al uit en het terras in orde? Plato schudt zijn kop achter jou, heb ik gelijk of niet, niets meer aan gedaan denk ik.
Nou ja ik moet het denken ook zo langzamerhand maar aan paarden overlaten ,nadenken is al moeilijk genoeg.
Jullie hebben het weer ook niet zo meegehad om tuinactiviteiten te doen las ik( soms lees ik nog wel eens wat).

Jou vergeef ik wel dat jij je ouwe tante in  de vergeetdoos legt tijdens je vakantie. Je amuseert je wel in het water toch?
Surfen, pootje baden of op een ligbed op het water door de stad.Dit zie ik helemaal voor me. Plato met, och gut die arme Tommie, in een bootje door de Irisstraat, Maria roeit met de riemen die ze heeft en hoopt dat het water snel verdwijnt en de trein weer rijdt.

Jordy laat me weten wat je zoal uitspookt en je weet jou geheimen zijn veilig bij mij, daar kan Plato naar fluiten, daar verzin ik wel wat op. Je weet dat ik  toch altijd achter jou sta wat er ook gebeurt.
Laat iets van jullie horen, ik mis jullie. Doe de groetjes aan Maria en Plato en vergeet de knuffel niet voor Tommie.

Tik met mijn vuist tegen de jouwe.
Groetjes, van tante Ria

 


Posted in Weblog by with 18 comments.

Comments

 • Anneke schreef:

  Ja het is stil in bloggersland, misschien wordt ie er wakker van 😉

 • Ria schreef:

  Ik wilde het berichtje, voor Jordy ,juist verwijderen nua laat ik het maar staan.Inderdaad het is zo stil in blogand.Ik word er triest van.

  groetjes, Ria

 • Marja schreef:

  Lieve brief. Misschien reageert hij.

 • Trees schreef:

  Goed plan om Jordy weer eventjes te benaderen… Zou wel leuk zijn als hij reageert hè?

 • Christiene schreef:

  Jordy mag blij zijn met deze tante Ria
  ze heeft altijd een vriendelijk woord
  voor iedereen.
  Misschien heeft Jordy het al gelezen….
  en je weet in de vakantie is de mens nog druk!
  groetjes Christiene.

  • Ria schreef:

   Och ik wil niet egoïstisch zijn ,Laat hem maar genieten van de zomer anders is ie straks niet te genieten en dat moeten we zien te voorkomen.

   Warm groetje, Ria

 • rietepietz schreef:

  O ja, de zomermaanden zijn afzien voor de blogger die graag bij z’n linkjes leest.
  Aan de ene kant is het wel prettig dat het wat rustiger is ,we zijn natuurlijk allemáál wat meer buiten dan anders maar het is wél saai!
  De jeugd heeft al helemáál van alles te doen ,ik ken Jordy niet zo goed maar héb inderdaad wel eens eerder stukjes bij je gezien over hem, een beetje schavuit met een gouden hartje toch? Ik hoop voor jou dat van zich laat horen!

 • merel schreef:

  Ach ja de zomer is nu eenmaal een periode dat het stiller is hier in blogland. Vakantie, mooie zomerdagen zoals vandaag weer, de mensen leven meer buiten.
  Ik probeer het een beetje te verdelen tijdens deze maanden, ga dan eens bij die langs en dan weer eens bij iemand anders …. een beetje minder pc, een beetje meer genieten van andere dingen.
  Het ritme van om de andere dag iets nieuws posten dat blijf ik wel doen

  Nog iets heb je facebook ? ik heb onlangs een profiel aangemaakt. Mocht je fb hebben en zin hebben , je vindt me onder mijn echte naam (zie je bovenaan mijn oogjes)

  Groetjes

  • Ria schreef:

   Dat herken ik wel. Ga ook regelmatig overal even langs.Nee ik ben niet meer op facebook te vinden. Hyves, Facebook enz…het kostte me allemaal teveel energie, sinds ik ziek werd. Als het niet te warm is wandel ik veel met de hondjes, kortere stukjes met die warmte,maar wel vaker.
   Geniet maar fijn Merel,

   Groetjes, Ria

 • Ook wij komen in de zomerperiode minder langs bij onze medebloggers. Geen onwil, maar genieten van het mooie weer geniet toch wel onze voorkeur. OT: Wij zijn je email adres kwijt. Kan je ons de jouwe even mailen aub. De van ons staat in deze reactie. Bij voorbaat dank en lieve groeten van ons.

 • plato schreef:

  Hallo tante Ria,
  Hier Jordy,
  Ik mocht wel achter de PC van Plato maar ik moest ook met de tuin helpen.
  Bovendien heeft de zoon van Plato een eigen huis gekregen. Dus nou zijn ze samen aan het klussen. Dan moet ik altijd mee want ik moet behang schrapen en schilderen.
  Daarom had Plato nergens tijd voor. Plato’s huis staat helemaal vol rotzooi en spullen. Wat een gedoe zeg. Maar ja, ik sla me er wel doorheen hoor.
  En ja ik ben blij met u als tante. Sorry dat ik u heb verwaarloosd. Maar ik maak het weer goed. Plato zegt dat ie vanaf maandag al uw mails gaat lezen.
  Cornelis heeft deze tekst gelezen en gecorrigeerd. Dat was nodig zegt hij. Hij zal het wel weten. Mij kan het niks schelen want ik heb kramp in mijn vingers van het schrapen.
  Dag tante Ria en alle andere tantes hier.
  Hartelijke groeten van mij hoor.

  Jordy

  • Ria schreef:

   Wie schraapt er nu nog behang.Nat maken dan valt het er vanzelf af.Dus Jordy ze hebben jou mooi aan het werk gezet.Daar is ook niks mis mee,elkaar helpen daar wordt je blijer van.Laat Cornelis maar veel schrijven dan gaan wij samen op de foutjes letten en komt er onder elk foutje een dikke streep.Oké?
   Jordy wil je tante Yvonne even een knuffel geven als je haar ziet lopen met de hondjes, zij heeft het nu héél erg moeilijk. Fijn als je schrijft Jordy en je mag van mij gerust foutjes maken dat weet je.
   Ik kan het niet laten,geef je toch even stiekem een knuffel.
   Liefs van tante Ria

 • plato schreef:

  Jordy zegt braaf: ‘Ja, tante Ria, ik sal ut allemaal doen. Maar niet meer zo hard knuffele, ik ken hast geen asem meer hale.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *