Voor Jordy

Hoi  Jordy,

Niks hoor ik, helemaal niks, niet van Plato, niet van Cornelis en van jou ook helemaal niks. Mag je niet achter de PC van Plato, heeft hij de zomerzotheid in de kop? Met zijn – Gedenken – bracht hij me helemaal van mijn apropos. Vind jij het woord a-pro-pos ook een snertwoord Jordy. Volgens mij komt dat woord uit de ouwe doos ( niet de mijne hoor ) ik voel me toch al een beetje in de vergeetdoos gelegd.

Is de heg er al uit en het terras in orde? Plato schudt zijn kop achter jou, heb ik gelijk of niet, niets meer aan gedaan denk ik.
Nou ja ik moet het denken ook zo langzamerhand maar aan paarden overlaten ,nadenken is al moeilijk genoeg.
Jullie hebben het weer ook niet zo meegehad om tuinactiviteiten te doen las ik( soms lees ik nog wel eens wat).

Jou vergeef ik wel dat jij je ouwe tante in  de vergeetdoos legt tijdens je vakantie. Je amuseert je wel in het water toch?
Surfen, pootje baden of op een ligbed op het water door de stad.Dit zie ik helemaal voor me. Plato met, och gut die arme Tommie, in een bootje door de Irisstraat, Maria roeit met de riemen die ze heeft en hoopt dat het water snel verdwijnt en de trein weer rijdt.

Jordy laat me weten wat je zoal uitspookt en je weet jou geheimen zijn veilig bij mij, daar kan Plato naar fluiten, daar verzin ik wel wat op. Je weet dat ik  toch altijd achter jou sta wat er ook gebeurt.
Laat iets van jullie horen, ik mis jullie. Doe de groetjes aan Maria en Plato en vergeet de knuffel niet voor Tommie.

Tik met mijn vuist tegen de jouwe.
Groetjes, van tante Ria

 


Posted in Weblog by with 18 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *