Verslapen

Verslapen.

Oei zo laat al? Ze slipt nog slaperig het bed uit.
Snel een plasje en kattewasje ,glaasje water en met nog lodderige ogen vlug aangekleed.
Beneden trappelen en piepen twee hondjes vol ongeduld om te worden uitgelaten. Nou hup opschieten en doorlopen moppert ze de hondjes toe, die haar met trouwe, niet begrijpende verwijtende ogen aanstaren. Om het hoekje op het grasveld, daar waar ze niet mogen, bukken ze zich opgelucht voor hun behoefte.
Verdraaid nu zullen we het hebben. Ze voelt hoe haar broek langzaam afzakt en ze heeft nog wel een tiental meters te gaan eer ze bij de plek is waar het struikgewas het uitzicht belemmerd. Ze voelt zich net een jongen wiens zolder van de broek de billen onzichtbaar maken en afzakt naar de knieholte.

Ja nu snel de riemen op de grond en met beide handen vlug onder de jas en hijsen maar. Tjonge jonge gelukkig niemand te zien. Juist als ze achter de struiken vandaan verder loopt ziet ze een man en vrouw aankomen. De vrouw maakt capriolen als een pias en ja hoor, alleen zij kijkt niet of er wel of niet iemand aankomt. Wanneer ze vlakbij zijn vraagt ze heel onschuldig : ZAK-AF- HIJS OP-BROEK of gym ?
De man schiet in een daverende lach. Hahahaha die moet ik onthouden.  De vrouw kijkt met half afgewend gezicht, wenst een fijne dag en mompelt nog, wat een uitvinding die broeken.


Posted in Weblog by with 18 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *