Over en uit

In drie kwartier waren we uit en thuis van de controle in de Oogkliniek.
Nu kan ik voortaan met alleen een leesbril en indien ik wil een zonnebril verder. Nu ben ik ook helemaal verlost van het druppelen, hoef niet meer naar de oogarts of opticien en over ’n jaar is de schittering van zon- en lamplicht ook een heel stuk verminderd. Ook de vermoeidheid van de ogen zal verminderen.

Voor degenen die nog aan Oogstaar moeten worden geholpen heb ik enkele tips.
1 ; maak de pleisters nat met lauw water met een tissue om het oogkapje de dag na de operatie te       verwijderen en gebruik pleisters voor tere babyhuid.
2 : als je niet na enkele dagen kapotte handen wilt hebben van het telkens vóór en ná druppelen extra je handen met zeep te wassen met warm water, was dan alleen de vingertoppen en alles prima.

Wat heb ik een drama gehad met het druppelen omdat ik niet zo vaak per dag iemand over de vloer wilde hebben , die het dan ook nog niet zo nauw nemen met de tijd en waarvoor je wel thuis moest zijn. In het begin viel er nog wel een druppeltje teveel uit het flesje, maar kreeg vrij snel door wat de beste houding voor mij was en ging alles goed.

Nu ben ik trots op mezelf omdat ik het toch maar mooi zelf gepresteerd heb en er een goede ervaring mee heb opgedaan.

 

 

 


Posted in Weblog by with 24 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *