Midlife Crisis ???

Acht jaar geleden hadden ze, behalve hun twee zonen, een ruwharige Jack Russel en een Siamese poes.
Helaas stierf op een dag de poes op 23 jarige leeftijd. De hond bleef alleen en was er dik tevreden mee, alle aandacht was nu voor haar alleen. Die twee leefden echt als kat en hond.
Mijn zoon wordt, dit jaar 51jaar en tijdens een bezoekje vertelden ze dat ze toch weer gingen uitkijken naar een kat, nu geen Siamees maar het liefst een Blauwe Rus. Uiteindelijk werd het een gekruiste Blauwe Rus, die ze vonden via internet 2 uur rijden hier van huis, nogal prijzig, maar enfin.

Hun Jack Russel is ook niet jong meer, wordt al beetje doof en zijn ogen zijn oog niet meer je van het.
Ik adviseerde het paar nog even te wachten tot ook hun hondje er over enkele jaren niet meer zou zijn, maar nee het moest nú.
De laatste week telden ze de uren af dat het poesje kon worden opgehaald, waar ze kennis mee maakte maar toen nog niet mee mochten nemen.

Gisteren was de dag dat ze het poesje mochten ophalen en nu maar hopen dat het goed gaat en hun oude hondje er ook nog aan gaat wennen.
Wie vertelt haar dat baasje beter “vreemd” kan gaan met een poesje dan met een andere vrouw?
Mocht het na enkele weken nóg niet goed gaan dan neem ik het katje wel zolang bij mij tot ook hun hondje er niet meer is. Wat zeg ik katje…. zo te zien op de foto’s van de moederpoes wordt het een grote poes. Ze noemen het poesje Rebel.


Posted in Weblog by with 30 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *