Lummelen op woensdag

Wat lummelen niks lummelen. Vroeg het bed uit e om 9.00 klaar staan om mee te rijden naar de crematie van een leuke dame die ik al jaren kende en alhoewel we elkaar niet dagelijks ontmoeten waren de keren dat het wel gebeurde bijzonder. Het zij zo.
Liefdevol geef ik haar een plekje in het kamertje van, uit het leven verdwenen geliefden, in mijn hart en telkens als het deurtje zich even opent geef ik haar evenals de anderen een glimlach, knipoog of een uit mijn ogen gevallen traan.

De middag was meer geschikt om te lummelen. Verrassend was  het telefoontje van een lieve vriendin, die even haar hart wilde luchten en ik hoop dat ze nu weer even opgelucht is. Een buurvrouw verrast me met een leuk tijdschrift en later op de dag verrast een andere mij met een overgebleven deel, lekkere lang houdbare dingen, van een kerstpakket.
Tussendoor beantwoord ik nog reacties, lees snel nog hier en daar en eet het restant van de gistermiddag klaargemaakte bami.

Morgen krijg ik een drukke dag, vrijdag neem ik een snipperdag en zaterdag is het weer zwijmeldag.
Daag ik lummel de rest van de avond voor de TV en de PC.


Posted in Weblog by with 23 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *