Lummelen op woensdag

Hallo ik ben er weer , na een drukke maar ook een fijne week. Na bezoek aan ons aller Plato volgde enkele dagen naar mijn dochter in Tilburg.
Ook daar was het goed toeven. We hebben veel gewandeld in op de Loonse Waard en Drunense duinen.

In en rond de omgeving waar mijn dochter woont is veel groen en water. Het is er heerlijk wandelen en de hondjes waren helemaal hoteldebotel.

Het is alleen zo jammer dat ik de laatste dag struikelde over een boomwortel , gelukkig niet gevallen doordat ik me kon vastgrijpen aan een tak, maar wel mijn rug verdraaid waardoor ik nu erg moeilijk loop.

De huiskamer is helemaal opgeknapt en daar ben ik zo blij mee. Het zou vorig jaar al gebeuren enfin het is nu helemaal klaar. Er is hard gewerkt en ik ben er mijn vrienden heel erg dankbaar voor dit voor mij te hebben gedaan.

Tussendoor heb ik hier en daar even een blogje gelezen en soms even gereageerd. Morgen hoop ik bij de zwijmelaars even een kijkje te gaan nemen en bij hun muziek weg te gaan dromen.

Nu ga ik proberen van de stoel af te komen en voetje voor voetje vooruit. Als ik eenmaal loop gaat het wel weer, maar voor het zover is staat het zweet op mijn voorhoofd.

Welterusten en geniet morgen van een zonnige dag.

 

 

 


Posted in Weblog by with 18 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *