Lummelen op woensdag

Gewekt door een stevige bui regen en hard tegen de ruiten bonkende wind begon mijn dag vandaag.
Na de drukke dag van gisteren, vloer uitzoeken voor de gang en huiskamer, welk karwei vorig jaar al zou worden uitgevoerd, en de drukkende warmte was het een verademing toen ik vanmorgen de deur naar buiten opende en een koele lucht binnenstroomde.

Met het adres op zak van S. met wie ik de 29e een afspraak hebĀ  mee te gaan naar de, voor ons beide dierbare vriend W, ga ik de hondjes uitlaten. Mijn gedachten hingen al enkele dagen, nadat ik geen antwoord terugkreeg op mijn mails en telefoontjes, bij haar en ik ging me zorgen maken. Stel dat er iets is gebeurd daar. De mail die ik kreeg van de vriend, die ook al wat bezorgd overkwam deed me besluiten op onderzoek uit te gaan.

Wat een geluk dat ik de bui zag aankomen en terug ging ging naar huis, nadat de hondjes hun behoefte hadden gedaan. Weer thuis startte ik de laptop op en met een warme kop koffie meteen naar de mailbox. Wat een verrassing wacht me daar.Twee mails die me zeggen dat de afspraak doorgaat.Het brengt me in de zevende hemel.

Ik had al met de gedachte gespeeld een oproep op weblog te plaatsen VERMIST enz…enz… nu ik door het barre weer niet op onderzoek uit kon. Mijn dag kon niet meer stuk wat een fijne verrassing.
Meteen belde ik een vriendin in de buurt en vroeg of ze zin had Nordic Walking met mij op te bouwen, zodat ik misschien toch langzaam weer op gang kom.

Om 19.30 uur was het zover. Tussen twee buien door een half uurtje ,nog niet snel, gelopen. Het is goed gegaan en ik ben niet echt moe geworden.
Pas thuis belde een andere vriendin. Ik heb 2 flesjes Jillz, of hoe het heten mag. Vind je het leuk als ik om ca. 20.45 kom dan drinken we samen een flesje. Nooit geproefd ,dus ben benieuwd.

Dit was een mooie verrassende lummeldag.

 


Posted in Weblog by with 19 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *