Lummelen op woensdag

IMG_0375 IMG_0368 IMG_0367

eindelijk was het dan zover. De droom van de lieve jongen die mij altijd helpt, bij PC problemen , zweefvliegen op Ameland is uitgekomen dankzij zijn vrouw en met een beetje hulp van mij.

Zijn vrouw wilde hem de vliegticket schenken voor zijn verjaardag en met hem een dagje Ameland.
Het moeilijke was de betaling want hij weet alles van betalingen en zou het meteen zien. We spraken af dat ze mij het bedrag contant zou geven en ik het allemaal regelde op mijn naam en ten gunste van zijn naam.
Inmiddels nam ik het besluit om de overtocht voor twee personen plus hun auto te betalen als een verrassing . Zogezegd zo gedaan maar wat hebben we een spannende weken gehad voordat de tickets binnen waren. De penningmeester was met vakantie dus binnen 5 dagen versturen was niet mogelijk geweest.

Brigit, zijn vrouw had stiekem een box gemaakt met onderin een doosje waarin de vliegticket was verstopt. Op het deksel prijkte een miniatuur vliegtuigje van kunststof. Leuk ingepakt en verder was de box aangevuld met opgeblazen ballonnen. Zorgvuldig was het cadeau verstopt tot zijn verjaardag.

De boottickets had ik samen met een leuke kaart en wensje, op de dag van zijn verjaardag bij hun in de brievenbus gestopt.De volgende dag belde hij op om te bedanken en ik hoorde aan zijn toon hoe enorm blij hij was met de cadeaus. Het was voor hem een complete verrassing. Heerlijk om de blijdschap in zijn stem te horen.

De 6e juni zijn ze vroeg in de morgen weggereden en na een prachtige dag laat in de avond moe maar voldaan thuisgekomen. We durfden geen overnachting te boeken niet wetende of hij dat zou willen.

Vanmiddag waren ze samen hier en terwijl Brigit zich uitleefde met onkruid wieden in mijn tuin heb ik samen met Richard het filmpje van het vliegen en de mooie foto’s, waarvan o.a. de bovenstaande, bekeken. Voor mij komt er nog een c-d waarop alles ligt vastgelegd.
Brigit wil ik ook eens verrassen.

Het was een mooie zonnige lummeldag .


Posted in Weblog by with no comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *