kan niet waar zijn

Nu heb ik het wel gehad. Jeetje na de sinterklaasviering van zondag, wat toch ook wel vermoeiend was, dacht ik vrolijk de maandag in te kunnen gaan.
Buurvrouw de verwarmingsmonteur ontdekte bij mij veel muizenkeutels op zolder en nu wil ik vragen of we samen betalen voor bestrijdingsmiddelen. Telkens als de dame mij ziet lopen met de hondjes komt ze ook met haar hond en steeds zeurt ze over geld.
Mooi niet dus eerst weten of ik ook muizen heb (ze had zeker naar rijdende rechter gekeken). Mijn zoon gebeld die ging de zolder op en zei ” Niks te zien mam alles is schoon.
Zoals beloofd belde ik haar op om het door te geven. Nu kreeg andere buurvrouw de schuld. Ze at met haar zoontje geregeld op bed. Haar kinderen deden dat ook wel maar dan chips uit een schaaltje.
Oh….vandaar vaak die lege zakjes in mijn tuin. Het begon te dagen. Enfin ze zoekt het maar uit, maar ik word het moe en betaal nergens aan mee.

Dezelfde maandagavond Ik had me lekker achter de pc genesteld en al bij enkele bloggers gelezen en gereageerd als ineens viel alles weg, geen internet, geen telefoon ook niet op mobieltje, helemaal niets.
Dit is nu al de vierde opeenvolgende week dat er geregeld uitval is. Stel dat ik niet goed word dan kan ik niemand bereiken  raast het door me heen en ben vroeg mijn bed ingekropen, maar slecht geslapen.
Dinsdag hetzelfde liedje. Net mailbox nagekeken en krant gelezen. Weer uitval tot vanmorgen.
Eindelijk weer online, krantje lezen in afwachting van pedicure.

Pedicure kwam en auw auw ze gaat te diep met verwijderen eeltpit onder de voet. Nu dik gaasje erop met betadine. De voeten zijn weer heerlijk gemasseerd en als de dag nu verder rustig verloopt is het goed.
Gisterenavond wel genoten van een prachtige zonsondergang en met warme das en jas was het ook niet zo erg koud. Vanmorgen een witte wereld om me heen en ook dat was mooi. Nu is de zon verdwenen achter een wolkendek en neem ik de tijd om blogjes te lezen:-)


Posted in Weblog by with no comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *