Kan niet waar zijn

Gelukkig is het wel waar. Al ben ik nog niet helemaal pijnloos ik kan weer beetje lopen door het huis.
Afgelopen nacht heb ik weer voor het eerst sinds vorige week woensdag in mijn eigen bed geslapen.
Laat ik maar niets vertellen over de hel waar ik doorheen moest en de vreselijke angst nooit meer te kunnen lopen.
Morgen ga ik voor het eerst proberen weer zelf de hondjes uit te laten, heel voorzichtig klein rondje met ze lopen. Voortaan mag ik ook niet meer alleen gaan lopen zonder rollator. Het gevaar evenwicht te verliezen en te vallen wordt te groot. Ik was al zo blij dat ik nĂ¡ de 3 maanden die ik vorig jaar achter dat ding moest lopen er van was verlost , helaas …maar och dat went wel weer en ben al blij als ik morgen weer naar buiten kan.

Waar ik ook heel blij om ben is dat ik weer achter de pc zit nu en probeer een begin te maken met lezen en reageren.
Mijn hartelijke dank voor jullie reacties op SORRY. Het heeft me goed gedaan te weten dat ik in jullie gedachten aanwezig was.

Ik kom er aan

 


Posted in Weblog by with 26 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *