Jordy

Hallo Jordy,

Wat fijn dat je toch even , na het zwijmelen 149 te hebben beluisterd , nu ook de Zing-Zo- hebt mogen lezen. Die Plato is eigenlijk toch wel heel erg lief voor jou .

Reactie op Zing- Zo -anders
Dad is un praachtige herinering tante Ria. Ik most er een beetje om huile maar dad moet u niet verder vertelle. Want zo’n sussie sou ik ook wel wille hebbe, maar ik heb geen sussie. Me friendje wel, die heb er twee en die hebbe alteit rusie. dad begreip ik niet zo goet. As ik un sussie hat ging ik alteit met haar spele en haar lere fietse en zo. En ik sou haar bescherreme tege de lelijke jongens. En op haar verjaardag sou ik haar een tekening geve en een kadoo, bijvobbelt een popje of een knufelbeest. Maar ja, ik heb dus geen sussie. Ik vroeg aan me moeder: mama, ken ik een sussie krijge. Toen sei se: nee, ik ken se niet krijge. Dus ik seg: jij hoeft se niet te kreige as ik er maar een krijg. Begon se me uit te lache… das toch raar tante Ria, seg nou sellef.

Nou goet, ik ben dr wel an gewent dat mense raar reagere hoor. Moete se self wete. Ik ga nou weer stoppe want Plato se soon kompt ete en dan moet ik naar huis.

Dag tante Ria, u bent een liefe tante hoor. Ik mis u best en de andere tantes ook, wil u dat effe segge tegen se. Anders denke se misschien dat ik een heel naar jongetje ben maar ik doe ech me best om braaf te sijn.

Groetjes

Jordy

Lieve Jordy,

Het valt niet mee om groot te worden hè jongen en dingen van grote mensen begrijpen al helemaal niet. Dus je mamma zei dat ze geen zusje kon krijgen. Vraag haar toch maar waarom jij er geen kan krijgen, want weet je Jordy je kunt ze niet kopen, je krijgt ze of je krijgt ze niet.
Misschien heeft Plato wel het boekje; Hoe vertel ik het mijn zoontje en mag mamma dat boekje lenen. Uitlachen is inderdaad raar en ook niet leuk.

Leuk voor Plato dat zijn zoon komt eten, even een gezellig onderonsje tussen vader en zoon, zoals jij vast wel eens hebt met jou mamma en zoals wij samen hebben al is het op papier zoals nu.

Je hebt gelijk Jordy dat mensen raar kunnen reageren en ik ben blij te horen dat jij je daaraan niet stoort. Je tante ook niet hoor,  ze doen maar.

Fijn je weer te hebben gehoord Jordy. De andere tantes krijgen het te lezen en ik weet zeker dat ze jou
ook missen net zoals ik ook . Ze vinden jou vast een lieve brave jongen en ook van de gekke streken die je soms uithaalt hebben zij ook lol.

Dag lieve Jordy ik kijk weer uit naar jou volgende mail.

Liefs van tante Ria

 

 


Posted in Weblog by with 10 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *