Invalshoek – Schaduwen – Ondernemend

Het met spoed voorbereidde gastroscopie onderzoek , wat in december j.l. plaats vond, mislukte doordat het keelgat was dichtgeslibt door lidtekenweefsel en verhard door de vele bestralingen. Wel was er een 1,5 uur durende roes en daardoor de raad de rest van de dag alleen onder begeleiding naar buiten te gaan. Het slikprobleem bleef en de teleurstelling groot.

Weer werd een onderzoek gepland, dit keer met de mededeling dat er één dag en één nacht mee gemoeid zou zijn. Helaas de problemen werden erger .Niet alleen het eten maar ook het drinken ging elke dag moeizamer. Het werd spoedopname ,vorige week vrijdag . Door een veel te hoge bloeddruk werd het keelgat slechts enkele millimeters opgerekt, en er was het gevoel dat alles voor niks was geweest. Weer het eten malen en drinken met kleine slokjes.

Hoera vanmorgen, nog geen week later is er geen pijn of probleem meer bij het drinken van een glas water en ook het bordje brinta gaat moeiteloos door de keel.
Ook al kwam gisteren de nieuwe oproep voor 2 februari en de waarschuwing meteen te bellen bij problemen, ze gaat nu met meer vertrouwen in de goede afloop, verder.

Met dank aan de aanmoedigingen van goede vrienden en een ONDERNEMENDE alerte huisarts, die
waarschuwde voor uitdroging waardoor de geplande opname een vervroegde spoedopname werd.

Meer invalshoekjes lezen kijk bij REISMEERMIN


Posted in Weblog by with 26 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *