Invalshoek – cadeau /-kado – surprise

Vorig jaar kreeg ik van sinterklaaskapoentje een nieuw mobieltje in mijn schoentje. Het verving de bejaardenmobiel, die af en toe bij me was en diende voor 112 in nood onderweg. Met dit mobieltje kon ik Appen en whatsAp bellen. en nog zoveel meer.

Tjonge jonge wat heb ik het ding vaak vervloekt als tijdens het typen van woordjes de letters door elkaar liepen en op sommige momenten een klein berichtje minutenlang nodig had om er te staan. Dan greep ik de telefoon , hoorde niets en dan pakte ik maar de huistelefoon. Om gek van te worden.
Het beltegoed was prepaid en buiten kon ik er niets mee.

Nog steeds lukt het Appen niet zo goed maar het whatsAp sneppen had ik snel door, maak er weinig gebruik van, te traag en bijna niet te verstaan.
Gisteren kreeg ik van de sint een abonnement cadeau . Niet meer opwaarderen , geen belminuten, onbeperkt bellen. Als dat geen surprise is….. Kan overal mee naar toe.

Nu komt het. Hoe ongelooflijk stom kun je zijn. Kom ik er na een jaar achter dat ik het verkeerd aanpakte met bellen. i.p.v. dat ding aan mijn oor te houden hield ik het in mijn hand vóór me zoals met Appen. Nog even navragen hoe ik handsfree kan bellen en de zaak is oké.

Net als met de pc zal ik het met vallen en opstaan en veel vragen leren.

 


Posted in Weblog by with no comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *