Invalshoek 62 – Contact – Opgetogen

Spiderman Jake.

Omaaaa…. eindelijk ben je thuis. Zit de spin er nog? Oei ,wacht even ik moet even bij zinnen komen, draai me om naar het raam. Hij zit er nog steeds. Hoezo JakeĀ ? Mamma zei dat je een grote spin voor het raam had zitten en dat mamma tegen jou heeft gezegd dat het een mooie decoratie zou zijn als er een groot web zou komen waar dan de zon op scheen. Maar oma jij houdt toch niet van grote spinnen, mag ik hem hebben oma, mag ik hem komen halen? Ik breng zelf wel een pot met gaatjes mee om hem in te doen.
Helemaal hoteldebotel van blijdschap staat hij voor het raam en staart verrukt naar de spin. Oh oma wat een joekel daar zal Jeroen blij mee zijn. Wie is Jeroen, vraag ik .Mijn Biologieleraar oma, spinnen, salamanders, kikkers, ook spinnen, alles hebben wij in de klas maar geen joekel als deze. Wat een harige poten brrrrrrr….. Ik trek het rolgordijn omhoog enĀ  handig en snel zet hij de open pot over het beest en moet nog met een stuk papier tussen de pot en het raam om de spin in de pot te krijgen. Zo dat is voor de bakker, oh nee voor de bioloog.

 


Posted in Weblog by with 15 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *