Invalshoek 61 Zomerzotheid – Drakerig

Het is ook voor de zotte dat zotte gedoe. Voetbalgekte, popconcerten de vele andere consnerten, je leest het goed die zijn er ook.
Hele dagen struinen in de tuinen ,we kunnen er wat van.

Dan de vierdaagse och och wat een feesten, behalve de laatste dag die verliep kalm en stil, die stilte is er ook nu, al wordt die soms doorbroken door drakerig gedoe van schreeuwende kraaien en zoals vanmorgen een drakerige stem.” Mevrouw houd die hond naast je ik fiets bijna over hem heen.” Er mag hier notabene niet eens gefietst worden en ik verzoek dan ook vriendelijk om even af te stappen tot de hond, die wel is aangelijnd, wat dichter bij me loopt. Hij fietst scheldend weg. Zal wel de hitte doen.

Zoëven kreeg ik mail met foto’s van Roze maandag in Tilburg , waar mijn dochter met haar 2 meiden elk jaar naar gaat kijken.Ook daar ging het rustiger dan andere jaren en natuurlijk drakerige opmerkingen, loop door,rot op enz..

Vakantiegekte op de wegen ,aan de stranden. Wegpiraten op de fiets, auto of motoren, het hoort allemaal bij de zomerzotheid.
Hier steken de honden de draak met mij als ze de kans krijgen, willen naar buiten als ik binnen wil zijn en naar binnen als ik lekker buiten wil zitten.


Posted in Weblog by with 14 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *