# IBZD – 2

20150626_193810

Na een warme dag, heerlijk relaxt doorgebracht met van alles en niks zoals bankzaken( bankhangen )
en in de tuin genietend van het uitzicht op het water de struiken en de bomen in het park, grenzende aan mijn achtertuin.
De twee hondjes liggend , het ene moment hijgend in de warme zon het andere in de schaduw, hadden niet de minste behoefte om te gaan wandelen of te rennen achter de bal aan.
Nu zijn we terug van een lange wandeling en de hele avond is voor mezelf, vandaag en morgen geen Nordic walking met een buurtvriendin.

Mijn dochter mailde bovenstaande foto, enkele dagen geleden, vanuit Noordwijk. Sinds hier afscheidingen zitten tussen de huizen kan ik de ondergaande zon niet meer zien van huis uit, daarvoor moet ik buiten de tuinpoort gaan en een stukje het pad aflopen. Helaas is de poort afgesloten en de schaaf krijg ik niet meer dichtgeschoven. Er komt een nieuw slot eind van de week.

Tijdens de zes jaren dat mijn dochter in Amerika woonde liep ik elke avond de tuin in om naar de ondergaande zon te kijken, met heimwee , want dáár dáár in het verre westen, die door de ondergaande zon dichterbij leek te komen waren mijn kind en mijn twee kleindochters.

Eén keer was ik 6 weken in South Carolina en 2 keer 6 weken bij hun in Texas.
Telkens ik de ondergaande zon zie kijk ik met gemengde gevoelen naar het zo wondermooie zicht en droom ik mijn dromen.

 


Posted in Weblog by with 12 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *