Hiep Hiep Hoera

Nú, na 3 jaar strijd ben ik door de artsen kankervrij verklaard. Slokdarm, Maag en dunne darm zijn helemaal schoon. De vernauwing in de keel, veroorzaakt door verkleving en verharding ontstaan na keeloperatie en bestralingen en ernstige slikproblemen veroorzaakte , is na de oprekking 12 januari j.l.
nog steeds prima. Ik kan na 3 jaar weer alles eten en drinken.

Eind 2012 werd me nog 3 – 5 jaar te leven gegeven en nu hoef ik niet meer op controle, alles is goed.
Mochten de slikproblemen weer beginnen, wat helaas tot de mogelijkheden behoort, is één telefoontje naar het ziekenhuis voldoende voor een afspraak zonder tussenkomst van huisarts.

Bedankt lieve vrienden voor jullie steun die altijd heel belangrijk voor mij is geweest. Ik hoop nog vele jaren jullie blogjes te kunnen volgen. Al is het mij niet mogelijk op alles en iedereen te reageren lezen doe ik alles.

Lieve groetjes, Ria


Posted in Weblog by with 36 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *