Schaap met 5 poten

Oh Heer mag ik u even storen
u mag het horen
al zal het u niet lonen
Sodeju wat bent u arrogant. Misbruik maken van uw macht om toe te staan ,
mij het enige schaap met 5 poten te laten klonen.
dรกt niet alleen, mij ook te laten transformeren
zonder mij eerst te informeren
naar eentje met 5 hoorns en 4 poten.
Gvd blaat het schaap over de weide door u ga ik naar de klote
er komen er straks steeds meer.
dat alles met toestemming van u oh Heer.
U weet als geen ander hoe het gaat
eerst een pilletje in het voer om zoet te houden.
dan komt de Technisch Geneeskundige aan de beurt
die met een enorme naald, via de robotarm?
de gen uit je lijf pleurt
weidt mijn lammeren en weidt mijn schapen
ik moet het helaas bij blaten laten.

Nog even dan komt de gekloonde mens
voor de machtigsten hun grote wens.


Posted in Weblog by with 15 comments.

Comments

 • platoonline schreef:

  Persoonlijk vind ik dat de Heer na 2000 jaar wel eens een donderpreek op aarde zou mogen houden. De mensheid heeft het verdiend. Sommigen denken dat ze Godgelijk zijn door maar wat met de natuur aan te klooien vanwege het economisch gewin.
  Wat is dat toch met het opperwezen. Dat houdt zich maar stil daar waar we toch vreselijk veel baat zouden hebben bij een paar nuttige, doordringende aanwijzingen. Verwijzen naar de vrije wil heeft nogal weinig opgeleverd: een minderheid verziekt de boel terwijl het overgrote deel van de mensheid apathisch toekijkt en zelf te beroerd is te gaan stemmen. Dat allemaal onder het motto dat het toch een rotzooi is en dat iedereen het maar mag bekijken.

  Heer, als u dit leest: kom alstublieft eens van uw Olympisch bergtop naar omlaag. U hoeft niet meteen met bliksemstralen te gooien maar leidt tenminste de mensheid naar stevige inzichten en positieve activiteiten opdat de wereld wat beter in elkaar komt te zitten. U bent toch ook een beetje zat van oorlog, ziekte, hongersnood en dood?

  Oh ja, en als u dan toch bezig bent: dat Ajax maar kampioen mag worden.

  Hartelijke groeten

  Plato

 • Ria schreef:

  Nee Edward dat heb ik zeker niet:-(

 • Edward McDunn schreef:

  Voor dit gebed, heb je vast niet op de knietjes naast je bed gezeten Ria.

 • Melody schreef:

  Je hebt zeker Antoinette gezien gisterenavond?

  Ik snap je verhaal helemaal maar aan de andere kant…een heel dierbaar iemand van mij zit nu op een oproep voor een zware hartoperatie te wachten. Hij was angstig en onrustig omdat de artsen niet goed genoeg konden uitleggen wat er precies gaat gebeuren. Na dat programma van gisterenavond weet hij het nu wel en was hij vanochtend een stuk ontspannener dan de afgelopen weken.

  Alles heeft zijn voors en tegens en laat alsjeblieft duidelijk zijn dat ik volkomen tegen het klonen van welk levend wezen dan ook bent. Als ik zou moeten kiezen dus het uitsterven van een diersoort en het klonen om voortbestaan te garanderen dan kies ik toch voor het eerste.

  Liefs

  • Ria schreef:

   Ik weet niet wie Antoinette is en ik wens jou dierbare een succesvolle operatie.
   Ik vind het wel veel te ver gaan mensen en dieren te klonen.
   Liefs

 • Marja schreef:

  Het moest verboden worden.

 • Rietepietz schreef:

  Tjam de door aangeroepen Heer heeft op wel meer vlakken toegestaan dat mensen er een zooitje van maken, ik waag het dan ook te twijfelen aan zijn oppermachtig bestaan!

 • AnneMarie schreef:

  Een bijzonder gebed. Ik dacht ook iets gemist te hebben uit het nieuws. Een bijzonder mooi gebedje.

 • karel schreef:

  huh ๐Ÿ™‚
  heb ik iets gemist in het nieuws hihi
  ik denk bij deze titel aan een schitterend tv programma , welke ze niet kunnen her tonen omdat ze het verloren hebben de boeven
  of wie weet ook wel de schuld van degene in jouw mooie schrijven

  regen groet

  • Ria schreef:

   Mis Karel . Ik zag gisterenavond Opsporing verzocht en Zorg nu.Maar….ik heb geappt en kwam toen op het idee van dit schrijven ๐Ÿ™‚
   avondgroetje

   • karel schreef:

    ha die Ria
    ging dus over klonen ja of nee , als ik zo de reacties lees
    en ik heb het zelfde geloof als jij ๐Ÿ™‚
    ik laat het maar in het midden , het zal als met veel z’n voor en tegen hebben

    je zag het , er is veel moois nog op deze aardkloot
    morgen boodschapjes doen en zo wat , zaterdag zoek ik de duinen en het strand op voor een mooie wandeling

    slaap wel groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *