Cadeautje van Jordy (Moeder Toos reageert

Jullie zijn allemaal vol bewondering voor hem he? Maar mij geeft hij behoorlijk wat last. Die pagina heb ik gelukkig nog kunnen kopiĆ«ren maar mijn hele album lag uit elkaar. Ja, sorry mama… daar heb ik wat aan. Die Plato heeft een slechte invloed op hem. Ik mag die man niet. Maar ja, hij vindt het daar leuk. Jullie zullen me wel een zeur vinden, maar ik heb dat jong al die jaren alleen moeten opvoeden. En nou is ie bijna twaalf en ziet ie zijn moeder niet meer staan. Weet u wel hoe eenzaam een alleenstaande vrouw met een minimumuitkering kan zijn?
Ik gun hem best zijn pleziertjes hoor. Maar wie kijkt er nou eens naar mij om.
Enfin, ik stoor niet langer enne… ik houd toch van mijn jochie. Dat u dat weet.
Toos

Dag Toos.
Wat zit je toch te zeuren. Je bent niet de enige die de kinderen alleen moet opvoeden, de eindjes aan elkaar moet knopen . Ben je jaloers op onze liefde voor Jordy terwijl jij alleen maar aan jezelf denkt, jezelf zo zielig vindt in plaats van te genieten van Jordy.
Heb je wel eens met je kind liggen rollebollen in het gras, voetballen op een grasveldje of met een zaklantaarn in de avond uilen spotten in hoge bomen ? Nee dus….
Vraag je wel eens aan Jordy wat hij graag zou willen doen , samen met jou ? Ook nee dus…..
Je houdt van dat jochie ( wie niet ) maar veel meer van jezelf en als dat jochie Plato niet had had hij niemand.
Dag Toos,
Groetjes van Ria en al zijn andere tantes.

 


Posted in Weblog by with 8 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *