Brief aan Jordy

Lieve Jordy,

Terwijl ik dit plaatje hoor zijn mijn gedachten bij jou. Jij zou dit liedje zelf hebben kunnen zingen, zij het misschien met een ietwat veranderde tekst die Plato zomaar zou kunnen aanpassen.

Vakantie voorbij , verveling voorbij. Zeg eens eerlijk zwaaien met een geplukt afrikaantje  deed je dat omdat jij je net zoals Ciske zo verdomd alleen voelde? Tja al die visite bij Plato was voor jou niet zo leuk hé Jordy. Niemand zag bij mij de lidtekens, ze waren natuurlijk te nerveus om goed naar me te kijken, gelukkig maar. Knap van jou dat jij het zag.

Vertel eens hoe blij de leraar reageerde toen jij de klas binnenkwam, of heb je niet meer die EIKEL van het vorige jaar? Ik zie je nu zo duidelijk voor me, meer hangend dan zittend op de stoel met een verveeld gezicht luisterend naar de wijze woorden; Leren jongen, leren niet zitten snotteren ik kan het niet, voel me niet zo lekker, wil morgen liever dagje in bed blijven (natuurlijk met i -phone of zoiets ) onder de dekens enz…

Schrijf  me gauw terug of je een leuke leraar hebt én Jordy laat die stinkafrikaantjes maar staan voor de mieren. Je kunt beter het onkruid wieden ,doe je Tuinier een groot plezier mee en wie weet kun je een zakcentje verdienen.

Jordy geef Tommie een knuffel . Hoe is het met de muisjes, speelt hij met de grijze of heeft hij dóór dat het geen echte is? Ga even diep zuchten , geeuw ’n keer flink , ga rechtop zitten en vraag even héél vriendelijk aan Plato of je achter de laptop mag  om mij terug te schrijven.

Dag knul een dikke knuffel (alleen ik mag dat) van je tante, Ria.

Doe ook de groetjes aan PLato, Cornelis en Tuinier van je Tante.


Posted in Weblog by with 16 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *