WE 300 – Twisten

Telefoon; “Dr. J. “Mevrouw wilt u zich vanmiddag om 14.00 melden om bloed te prikken. Twee weken geleden zijn er foto’s gemaakt van uw bekken, het is mogelijk dat u  een ontsteking heeft. De uitslag van het bloedonderzoek duurt twee weken.”
Oh jee wat nu, dit redt ze niet .Ze heeft vanmiddag een afspraak met de fysio ,nadien sportschool met zoonlief.
“Sorry Dr.J. dit red ik niet vanmiddag, ik heb nog andere afspraken”.
“Kom dan morgenvroeg om 9.00 uur, afgesproken, dag mevrouw”.

Vanmorgen om 9.00 uur meldt mevrouw zich aan de balie om bloed te prikken. De baliemedewerkster kijkt mevrouw aan en het is aan haar gezicht af te lezen dat ze twijfelt of mevrouw wel spoort. Mevrouw er staat hier niets van een afspraak met Dr.J. gaat u maar naar orthopedie misschien weten ze daar iets. Bij orthopedie aangekomen vertelt ze het gesprek aan de telefoon met Dr.J. en de afspraak die is gemaakt over het gesprekje na het bloed prikken. Ook hier alom verbazing .Nee mevrouw u vergist zich absoluut. Mevrouw slikt en slikt nog eens en vraagt dan indringend om Dr.J.te roepen. Ze wil hier niet verder over disputeren en er zeker niet voor de balie staan ruziën over welles nietes. De baliemedewerkster gaat bellen en zegt opeens erg vriendelijk:”Gaat u maar terug naar bloedafname hier is het formulier  wat u daar afgeeft. Over twee weken krijgt u telefonish consult “. Oh dus geen gesprekje nu ? Kortaf nu :”Nogmaals over twee weken telefonisch consult, dag mevrouw.

Mevrouw loopt weer door alle gangen naar bloedafname, geeft het formuliet af aan de, alle kanten opkijkende, niet haar aankijkende medewerkster tot die rondziende ogen ineens op iets vallen wat aan de muur hangt. Och mevrouw kijk nou eens daar staat uw naam met grote letters, wat dom dat ik dat nu pas zie, zo druk ,zo druk.


Posted in Uncategorized by with 29 comments.

Pingbacks & Trackbacks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *